Bellray Nord ligger øverst på Feriehjemmet Solviken, med god utsikt over campingplassen Iversen og ned mot stranden og skjærgården. Hytta består av to leiligheter. Bellray Nord har innlagt vann og toalett.

Bilder av hytta
(NB! Bildene på denne hytten er av litt eldre dato, nye bilder kommer...)Bilde i fra fronten på hytten. Det er en hytte med to leiligheter. Inngangen til denne hytten er til høyre.Rett innenfor inngangen kommer du innpå kjøkkenet. Lite greit kjøkken med det mest nødvendige, bestikk, kopper, glass og tallerkner til 4-6 personer. Koketopp med to varmekilder, kjeler og stekepanne. Kaffetrakter og vannkoker. Varmt og kaldt vann. Kjøleskapet har også liten frysedel.Innenfor kjøkkenet kommer du inn på soverommet. Her er det en familie-køye, med en halvannen seng nede og enkel seng oppe.På soverommet er det et lite toalett-rom.Stuen er todel, med en spisebord-del med plass til fire personer......i den andre delen av stuen finner du en sofa-gruppe. Det er en nyere sofa på hytten, enn det som er på bildet. En sovesofa, med dobbeltseng.Fra stuen kommer du ut på en stor veranda, med utsikt over campingplassen og vannet.

 
 

Hytta inneholder:

  Antall sengeplasser4 stk.
  Dyner & PuterTil 4
  StrømJa
  KjøleskapJa
  KaffetrakterJa
  KjøkkenutstyrTil 4
  Kabel-TVJa
  RadioJa
  Innlagt vannJa
  ToalettJa
  DusjNei
  Internett/WiFi  Ja

* Det er to sanitær-anlegg på plassen, som har en rekke dusjer til dame og Herre. Hytten har nøkkel til disse anleggene.Du BØR ha med:

Eget sengetøy; dyne og putetrekk, samt laken.

Booking:

For å leie noen av våre hytter, ring oss på tlf:

69 33 32 07