Robert Stove er ei flott familiehytte med sengeplass til 5 personer. Hytta har to soverom, stue, kjøkken og bad/toalett. Den har også en flott og stor veranda som strekker seg rundt to sider av hytten. Dette har blitt perlen blant hyttene på Feriehjemmet Solviken. Hytten ligger også for seg selv, inne i blant campingvognene på campingplassen Iversen.

Foran sesongen 2013 har hytta blitt pusset opp, og den har fått inn et bad med toalett og dusj, kjøkkenet har fått en oppgradering, og stuen og soverommene har fått nye møbler. Robert Stove fremstår som en flott og moderne familie-hytte.

Bilder av hyttaBaksiden av hytta, med egen utgang i fra kjøkkenet. Stor veranda på hele den ene siden av hytta. Flott veranda å være på gode og varme dager.Hytten sett fra siden mot fronten. Verandaen strekker seg foran det meste av hytten, under tak, på varme dager et flott sted å sitte i skyggen. Det som står ute på verandaen, er selvsagt ikke der når hytten leies ut.Rett på innsiden av hoveddøren til høyre finner du spisebord med plass til fire personer.Spisebord-delen av stuen sett fra en annen vinkel.Sett fra spisebordet og over på resten av stuen. En stor TV festet til veggen, og en ser deler av sofagruppen.Et oversiktsbilde over hele sofagruppen. Denne sofaen er også en sovesofa. Til venstre i bildet er det dør inn til det ene soverommet.På dette soverrommet er det en køyeseng med halvannen seng nede og enkelseng oppe. Rommet har også et stort garderobeskap til høyre i bildet.Lite greit kjøkken med det mest nødvendige av; bestikk, kopper, glass og tallerkner til 5-6 personer. Koketopp med to varmekilder, kjeler og stekepanne. Kaffetrakter og vannkoker. Varmt og kaldt vann. Kjøkkenet har også utgangsdør ut til baksiden av hytten.Kjøkkenet har kjøleskap med liten frysedel.I Fra kjøkkenet er det dør inn til enda et soverom. Dette rommet har også køyeseng, med to enkle sengeplasser. Rommet har en kommode.Soverommet fra litt annen vinkel.Hytten har et lite bad, med toalett og dusj, og en liten vask med speil.Hytten har et lite bad, med toalett og dusj, og en liten vask med speil.Hytten har et lite bad, med toalett og dusj, og en liten vask med speil.

 
 

Hytta inneholder:

  Antall   sengeplasser4 (5) stk.
  Dyner & PuterTil 5
  StrømJa
  KjøleskapJa
  KaffetrakterJa
  KjøkkenutstyrTil 5
  Kabel-TVJa
  RadioJa
  Innlagt vannJa
  ToalettJa
  DusjJa
  Internett/WiFiJaDu BØR ha med:
Eget sengetøy; dyne og putetrekk, samt laken.

Booking:

For å leie noen av våre hytter, ring oss på tlf:

69 33 32 07