Dette skjer på Solviken sesongen 2018
 
 
Dato Tid  Aktivitet  

      
  
        ?? april
  
  
Sesongåpning Feriehjemmet Solviken      ??.april
  

      19:00 
 

Sesongåpning av pub'en
Hvis det er interesse for det, åpner vi pub'en for første gang for sesongen. Her er alle velkomne, for å treffe igjen de andre gjestene på plassen. Spiller hyggelig og dansbar musikk. Håper du tar turen nedom.


      19. mai
  

      12:00 
 

Allmøte for Feriehjemmet Solviken
Møtet blir holdt i Valborgstua. Alle som har fast plass på Solviken er hjertelig velkommen. Styret i Feriehjemmet Solviken holder møtet. Her tar vi opp aktuelle saker fra styret, ting som er tatt opp av beboerne på plassen. Det er også mulighet til å ta opp saker under møtets gang.


      1.juni
  

       
 

Bygging eller endring på egen tomt
Søknadsfrist for å få behandlet søknad om utbygging eller endring på egen tomt denne sesongen. Søknadsskjema finner du her.
Søknader som kommer inn etter søknadsfristen, blir først behandlet året etter.


      23.juni
  
  
Solvikendagen/St. Hans-Feiring
Mye moro og aktiviteter for barna på dagen, underholdning og musikk for voksne utover kvelden. Det vil bli et St. Hans-bål på stranden, rundt kl. 21:30. Hvem som står for underholdningen denne kvelden, må vi komme tilbake til.


      24.juni
    

       
 

Vognvask

Dette er datoen som er satt i retningslinjene som siste frist for den årlige vognvasken. Etter denne datoen skal alle vogner være rene og pene foran resten av sesongen.


Valborgstua er fullt mulig å bruke til ulike arrangement i løpet av sesongen, som er åpne for alle plassens gjester. Har du/dere lyst til å arrangere noe, send oss en e-post med beskrivelse av hva dere ønsker å gjennomføre og evenuelt når.

Andre aktiviteter

Lyst til å se hva som skjer rundt om i distriktet vårt? Sjekk da ut linken under, for å finne ut mer om mulige spisesteder, aktiviteter og arrangement rundt om i Fredrikstad og på Hvaler
Vil anbefale alle å prøve Engelsvikens egen restaurant, kjent for god mat og gode råvarer.