NYHETER

28. januar 2020
Scan-net A/S - Priser og informasjon 2020

Scan-Net AS informerer:


Prisjustering
Årsaken til prisoppgangen er en betydelig oppgang i bruk av internett hos våre kunder, dette skyldes at abonnentene streamer (ser Tv, film og spiller, via bredbåndsnettet) betydelig mer enn tidligere.
Resultatet av økt databruk, er at vi må kjøpe inn mer kapasitet fra våre internett-leverandører, noe som igjen betyr en prisøkning


Oppgitte priser inkluderer fri nedlastning!Er du ikke kunde fra tidligere, trenger du kabelmodem og router. Kabelmodemet gjør at du får inn bredbåndet, og routeren sørger for et trådløst nett. Routere fås kjøpt i elektronikkbutikker, eller bestill hos oss.

Modem, router og kabler kan hentes i vakta på campingplassen.
For å få et stabilt bredbånd- og TV-tilbud, er det nødvendig med en kabel fra koblingsskapet til vogn som er godkjent for å ligge i bakken. I tillegg er det krav til skjerming mot stråling og forstyrrende signaler. Kabel som tilfredsstiller disse kravene, kan kjøpes i vakta på campingplassen. Til de av våre kunder som hadde bredbånd i fjor, videreføres abonnementet i 2020. Dersom dere ikke ønsker vårt bredbåndstilbud, ber vi om at dere gir beskjed til oss innen 1.04.2020.

For nye kunder: Vennligst benytt vårt bestillingsskjema.
Som kjent, samarbeider Feriehjemmet Solviken med Scan-net AS om kabel-TV tilbudet til alle som har fast plass.
(klikk på skjema for å laste ned)

Årets kanal utvalg er som følger:


Sesongen er fra 3.04. – 15.09.2020

Digitalt tilbud TV:
NRK1
NRK2
NRK3/NRK Super
TV2
TV2 Zebra
TV2 Nyhetskanalen
TVNorge
MAX
FEM
VOX
TV3
Viasat 4
Disney Channel
Discovery
Eurosport
+ Digital radio


Vi gjør oppmerksom på at sammensetningen av det digitale programtilbudet kan bli endret uten nærmere varsel som følge av eventuelle omlegginger som blir foretatt av de programleverandører som vi samarbeider med.
De digitale programmene kan mottas uten dekoder på alle nyere tv-apparater som har innbygd tuner av typen DVB/C.Tilbake til nyhetene10.januar 2020

Styret i Feriehjemmet Solviken innkaller til et allmøte for alle brukere av Solviken, lørdag 16.mai kl. 12:00.

10.januar 2020

17.april åpner Feriehjemmet Solviken for sesongen 2020. Da ønsker vi alle brukere og gjester velkommen tilbake til en ny og forhåpentligvis solrik sesong.