NYHETER

30. mars. 2011
Feriehjemmet Solviken inngår avtale med Scan-net A/SStyret i Feriehjemmet Solviken har inngått en avtale med firmaet Scan-Net a/s om å få på plass et anlegg for kabel-TV og bredbånd på Feriehjemmet Solviken.

Avtalen gjør at Scan-net a/s legger ut et eget nett for distribusjon av TV-signaler og av bredbånd til Feriehjemmet Solvikens gjester. Scan-Net a/s har spesialisert seg med et eget konsept for campingplasser, som gjør det mulig for våre gjester å knytte seg opp til slike antenneanlegg.

Scan-Net a/s vil denne våren grave og legge anlegget på plass, slik at de av våre gjester som kunne tenkt seg det, kan koble seg opp på dette inneværende sesong. Scan-Net a/s vil også sende ut mer info om dette til alle som har vogn på Feriehjemmet Solviken, der de vil få et tilbud opp å koble seg opp på dette nye anlegget.Her vil Scan-Net a/s tilby både digitale og analoge programpakker, i tillegg vil Scan-Net a/s også tilby salg av digital dekoder for de av våre sesonggjester som ikke har TV-apparater som kan motta digitale sendinger.I tillegg vil Scan-Net selge egne løsninger for bredbånd på Feriehjemmet Solviken.

Scan-Net a/s har som mål at anlegget skal være innstallert innen 1.mai 2011. Og alle som bestiller noen av produktene Scan-Net a/s tilbyr frem til anlegget blir slått på, vil være oppkoblet samtidig med oppstart. De som bestiller dette etter sesongen er startet opp, vil kun bli koblet opp hver fredag. Det vil si at bestiller du etter fredag kl. 12:00, vil du ikke bli koblet opp på anlegget for påfølgende fredag.

Styret i Feriehjemmet Solviken har stor tro på dette, og fått flere hendvendelser på om ikke vi burde ha et slikt anlegg, så nå håper vi alle våre gjester vil ta dette tilbudet godt i mot.

Priser for TV/bredbånd:
Satsen for sesongabonnement for TV skal være 1255,- inkl. mva. og bredbånd 750,- inkl. mva. per vogn. I tillegg kommer engangskostnad for apparatkabel 20m på 281,-. Tilbudet som kommer hjem til hver vogn fra Scan-Net a/s kan være noe billigere enn de prisene som står nevnt her, for disse prisene gjelder kun for individuell oppklobling til anlegget.

Tilbake til nyhetene3. nov. 2010

Styret i Feriehjemmet Solviken har revidert og endret på bestillings- og betalingsrutiner, retningslinjer og ordensreglene for Feriehjemmet Solviken...

Les mer her
3. nov. 2010

20.april åpner Feriehjemmet Solviken for sesongen 2011. Det er onsdagen før påske...

Les mer her