Betingelser og vilkår

Generelt

Du og Feriehjemmet Solviken er enige i betingelsene for leie av hytte/camping. Navnet på organisasjonen som driver Feriehjemmet Solviken, heter Fellesforbundet avd. 002 Fredrikstad Fagforening, organisasjonsnummer 971 519 436.

Booking og bekreftelse

En booking er bindende idet den er bekreftet og betalt for, og du har mottatt en booking-bekreftelse. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Når du booker, må du oppgi ditt navn, adresse, e-postadresse, ankomst og avreise og betalingsmetode. Det er viktig at du oppgir e-postadressen, slik at du kan motta bekreftelse på bestillingen fra oss, og for at du kan sjekke ut online. For å booke en hytte eller benytte noen av campingmulighetene på Feriehjemmet Solviken, må du være minst 21 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig eller en som er under 21 år er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke.

Ankomst og avreise

Tidspunkt for ankomst og avreise er satt til faste tidspunkt, hvis ikke det er oppgitt. Har det blitt inngått avtale om tidspunkter utenom de faste tidspunktene, skal du ha mottatt en bekreftende e-post om dette. Tilgang til hytten skjer fra kl. 15:00 på ankomstdagen, utsjekk er kl. 11:00 på avreisedagen. 

Kansellering og manglende oppmøte

Regler for kansellering er at du kan avbestille bookingen inntil 14 dager før bestilt dato. Kansellering seinere enn det, vil medføre avkortning av innbetalt sum, alt avhengig av hvor kort tid før ankomsttidspunktet kanselleringen skjer. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, vil vi ikke refundere noe av det du har innbetalt.

Tidlig ankomst og åpne opphold

Dersom du har booket for en spesifikk periode, men forlater hytten tidligere, forbeholder vi oss retten til å leie den ut videre til andre gjester. Kontakt oss for å gi beskjed om din avreise.

Feriehjemmet solvikens forpliktelser og dine krav

Dersom Feriehjemmet Solviken ikke kan gi deg en hytte som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys en tilsvarende eller bedre hytte et annet sted med tilsvarende standard. Våre hytter er røykfrie. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan Feriehjemmet Solviken kreve gjesten for påfølgende kostnader. Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker.   

Betaling

Forhåndsbetaling kreves for å booke hytte gjennom oss. Les utfyllende informasjon om priser her. Dersom du kansellerer bookingen etter fristen, vil Feriehjemmet Solviken holde tilbake betalingen. Vi aksepterer de vanligste kredittkortene og betalingskortene. Vær oppmerksom på at kredittkortet ditt vil bli belastet direkte i øyeblikket av transaksjonen. Feriehjemmet Solviken er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med oss på forhånd. 

Alle priser på nettsiden er oppgitt i Norske Kroner (NOK).

Oppbevaring av verdisaker og bagasje 

Dine verdisaker som du har med deg på hytten, skal du sikre når du ikke er tilstede ved å ikke forlate hytten ulåst. Husk å ikke sett fra deg bagasje uten tilsyn eller i ulåst hytte. Feriehjemmet Solviken står ikke ansvarlig for bagasje og eiendeler du oppbevarer på hytten.

Ang. hytten du leier

Det kan ikke bo flere personer i hytten enn det maksimale antall personer, som er angitt i hyttens beskrivelse. Det er imidlertid tillatt å ha med et barn under tre år i tillegg til maksimalt antall personer. Ved overbelegg, har Feriehjemmet Solviken rett til å bortvise det overskytende antall personer. Leieavtalen starter vanligvis søndag. Oppstilling av telt, campingvogner osv. er forbudt på området. Rengjøring av hytten er leietakers ansvar. Ved utflytting skal leietaker rengjøre hytten samt hyttens inventar. Sluttrengjøring kan bestilles mot et gebyr, ved ankomst eller seinest dagen før avreise. Selv om sluttrengjøring er bestilt, skal hytten etterlates i ryddig stand. Betaling for obligatorisk sluttrengjøring gjøres i informasjonen/resepsjonen.

Annen informasjon

Det kan være avvik i forhold til bilder på nettsiden fra hver hytte, bildene gjengir hva du kan forvente og hvordan det vil se ut, men med noen mindre avvik i forhold til farger, plassering osv. Det tas forbehold om feil, endringer og skrivefeil osv. Feriehjemmet Solviken forplikter seg til å utøve sin virksomhet i overenstemmelse med god forretningsskikk. Det omfatter blant annet at vi har grundige kontroller av våre hytter, en garanti for at beskrivelsene av våre hytter er riktige, med de forbehold og begrensninger som her beskrives.

Din egen sikkerhet

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av din hytte.

Behandling av personopplysninger

Feriehjemmet Solviken behandler personopplysninger om dem som bruker tjenestene og produktene våre. Feriehjemmet Solviken og Fellesforbundet avd. 2 Fredrikstad Fagforening er behandlingsansvarlig for personopplysninger knyttet til bestillingen. Behandling av personopplysninger gjøres i henhold til vår Personvernerklæring. Du bes om å lese gjennom Personvernerklæring slik at du vet hvordan vi behandler personopplysninger i forbindelse med behandlingen av bestillingen, samt hvilke rettigheter du har i forbindelse med slik behandling.