Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Feriehjemmet Solviken behandler dine personopplysninger. Personopplysninger er all informasjon som man direkte eller indirekte kan identifisere en fysisk person med. Vennligst les denne personvernerklæringen nøye for å forstå hvordan og til hvilke formål vi behandler dine personopplysninger.

Vi behandler dine personopplysninger når du bruker tjenestene våre som beskrevet nedenfor. Vi bryr oss om personvernet ditt og overholder gjeldende lover som tar sikte på å beskytte deg som individ. Denne personvernerklæringen beskriver grunnlaget for hvordan vi behandler personopplysninger du deler med oss ​​eller som vi samler inn når du bruker tjenestene. For noen av våre tjenester kan det gjelde spesifikke vilkår og betingelser som du må godta før du bruker tjenesten.

Vi tar sikte på å opprettholde et høyt nivå av beskyttelse av din integritet. Feriehjemmet Solviken behandler personopplysninger hovedsakelig for å administrere, tilby, utvikle og vedlikeholde tjenestene, håndtere dine bestillinger, optimalisere opplevelsen din av tjenestene og for å kommunisere med deg.

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, vil vi varsle deg. Varslingsmåten varierer avhengig av hvilke tjenester du bruker og når. De nye vilkårene vil bli publisert på våre nettsider.

Hvis du gir oss personopplysninger om andre personer, er du ansvarlig for å sikre at vi har lov til å behandle disse personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen.

Innsamling og behandling av personopplysninger

Feriehjemmet Solviken behandler kun dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lov.

Vi kan samle inn personopplysninger direkte fra deg når du bruker tjenesten (for eksempel når du bestiller hytte). Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn dine personopplysninger, noen av dem inkluderer informasjonskapsler, kundeundersøkelser og kundeservice. Avhengig av hvilken tjeneste du bruker, kan innsamlingsmidlene og formålet med behandlingen variere.

Vi gjør ikke personopplysninger tilgjenglig for tredjeparter med mindre det er nødvendig for å kunne fullføre en ordre.

Hvilke personopplysninger behandler vi og hvorfor?

Hvis du bestiller hytte eller campingopplevelser hos oss, vil vi behandle personopplysningene dine for å gi, håndtere, administrere, følge opp og motta betaling for din bestilling. Dette inkluderer behandling for å minne deg eller informere deg om bestillingen din når du skal bo hos oss.

Du må oppgi detaljene vi ber om for at du skal kunne håndtere bookingen din. Når du bestiller på andres vegne er du ansvarlig i forhold til oss for å ha personens samtykke til Feriehjemmet Solvikens behandling av personopplysningene deres i samsvar med denne personvernerklæringen.

Oppbevaringsperiode: 60 dager etter slutten av oppholdet. 

Hvordan er dine personopplysninger beskyttet?

Feriehjemmet Solviken har iverksatt passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot for eksempel tap, manipulasjon og uautorisert tilgang. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerheten vår til ny teknologi for å opprettholde høye sikkerhetsnivåer.

Cookies

Feriehjemmet Solviken bruker informasjonskapsler som en del av sine digitale tjenester. Informasjonskapslene kan i noen tilfeller automatisk samle inn personlige data (som IP-adresse og nettadferd). Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen din og sikkerheten til våre digitale tjenester. 

Dine rettigheter

Personvernloven gir deg flere rettigheter i forhold til vår behandling av dine personopplysninger. Hvis du ønsker å bruke rettighetene dine, vennligst send en e-post til vs@feriehjemmet-solviken.no.

Tilgang til dine personopplysninger

Du har rett til å få en bekreftelse fra oss på om vi behandler dine personopplysninger, og hvor det er tilfelle, tilgang til personopplysningene sammen med informasjon om behandlingen og dine tilhørende rettigheter, en så kalt forespørsel om tilgang. 

Forespørsel om retting

Hvis du mener at enkelte personopplysninger som vi behandler om deg er uriktige eller ufullstendige, har du rett til å be om retting. For at vi skal kunne endre personopplysningene, må du kontakte oss (se kontaktinformasjon nedenfor). Vi er ikke ansvarlig for problemer forårsaket av at dine personopplysninger er feil dersom du har unnlatt å informere oss om det. 

Sletting

Du har rett til å be om at dine personopplysninger slettes. Dette er ikke tilfelle når det gjelder personopplysninger som vi behandler på grunn av lov eller avtale med deg. 

Begrensning av behandling

Du har rett til å be om at behandlingen av dine personopplysninger begrenses. Vær oppmerksom på at dette kan hindre oss i å gi deg alle våre tjenester.

Send en klage til en tilsynsmyndighet

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger på eller hvis du av en annen grunn mener at vi har behandlet dine personopplysninger på en ulovlig måte, har du rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndigheten myndighet som er ansvarlig for databeskyttelse.

Hvem kontakter du hvis du har spørsmål?

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller klager angående vår behandling av dine personopplysninger vår overholdelse av personvernreglene og gjeldende personvernlovgivning, kan du gjerne kontakte oss (se kontaktinformasjon nedenfor).

Kontaktinformasjon: 
Feriehjemmet Solviken
Farmannsgate 1
1607 Fredrikstad