Campingplass Jonsen

Jonsen ligger flott til nede på jordet før du kommer opp fjellet ned til stranden. Den ligger mer skjermet for vind enn Iversen og har kort vei til butikker, restaurant og til båthavna.

Les mer

Campingområde

Denne delen av campingen ligger litt for seg selv, på baksiden av en kolle i forhold til den andre delen av campingen. Det er også den mindre delen av de to områdene vi har vogner på. Her er det rundt 80 vogner. Inne på denne plassen, er det også et stort gult hus, som vi leier ut leiligheter i. Det er kort vei til stranda, tar 3-4 minutter å gå. På stranda har vi en kiosk som er åpent i helgene fra sesongåpning/rundt 1.mai og frem til skoleferiens start, fra da åpent hver dag, fra ca. 11:00. Stengetiden er varierende etter hvor bra vær det er og hvor mange som benytter stranden utover ettermiddag og kveld. Denne delen er veldig skjermet for vind, og det gjør at her er gjennomsnittstemperaturen høyere enn på den andre delen av campingen. Det er fine turstier og veier å benytte seg av både inne på plassen og i umiddelbare nærhet. Plassen har en egen lekeplass, som vi i årene fremover kommer til å ha mer fokus på, slik at den stadig skal bli bedre og modernisert. I tillegg har plassen en egen fotballbane, og muligheter for å spille boccia. Kort vei til nærmeste butikk, og til Engelsviken sentrum, der det er fiskehandler, restaurant, treningssenter m.m.

Sanitæranlegget på Jonsen

Sanitæranlegget på plassen ble totalrenovert innvendig for 5 år siden. Dette er et anlegg som har dagens standard, delt i to, for menn og kvinner. På hver side er det to dusjer og tre toaletter, i tillegg til et stort oppholdsrom, med vasker og speil. Anlegget har også et handicap-rom som tilfredsstiller dagens krav til toalett- og dusjforhold. Det er også her vi har et hus på utsiden av bygget, der det er vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Det er en avgift for å ta dusj på kr. 10,-, som varer i 6 minutter, kr. 20,- for å bruke vaskemaskinen på et program.

  Lyst på campingplass?

Her er du velkommen til å sette deg på venteliste, men vær klar over at medlemmer av Fellesforbundet i Fredrikstad blir prioritert før andre interesserter.

Meld interesse Se priser