Campingplass Iversen

Plassen Iversen ligger idyllisk ned mot stranden og skjærgården, men kort vei til kiosken og Valborgstuen.

Les mer

Campingområde

Denne delen av campingen ligger nærmest vannet, kort vei til stranda. Det er også den største delen av de to områdene vi har vogner på. Her er det rundt 120 vogner. På toppen ligger Informasjonskiosken, som i høysesong skal være betjent daglig, her vil det være muligheter for å ta kontakt med spørsmål, problemer eller for å veksle og betale for tjenester. På stranda har vi en kiosk som er åpent i helgene fra sesongåpning/rundt 1.mai og frem til skoleferiens start, fra da åpent hver dag, fra ca. 11:00. Stengetiden er varierende etter hvor bra vær det er og hvor mange som benytter stranden utover ettermiddag og kveld. På dager med vind, vil det, avhengig av hvilken vei vinden kommer ifra, være enkelte plasser her som er mer utsatt for vind enn andre plasser, men stort sett er det ikke noe problem å finne steder i le av vind. Det er fine turstier og veier å benytte seg av både inne på plassen og i umiddelbare nærhet. Plassen har en egen lekeplass, som vi i årene fremover kommer til å ha mer fokus på, slik at den stadig skal bli bedre og modernisert.

Valborgstuen

På Iversen har vi også et forsamlingshus «Valborgstuen», der det i løpet av sesongen foregår en rekke aktiviteter for barn- og unge, i tillegg til de voksne. Det er alt i fra LIVE-band, til karaoke, bingo, barneforestillinger, leker for barna på St. Hansaften og andre lignende arrangement. Dette er stort sett alltid gratis for de som ligger på plassen.

Sanitæranlegget på Iversen

Det ble bygget et helt nytt sanitæranlegg på denne delen av campingen for et par år siden. Dette er et anlegg som har dagens standard, delt i to, for menn og kvinner. På hver side er det to dusjer og tre toaletter, i tillegg til et stort oppholdsrom, med vasker og speil. Anlegget har også et handicap-rom som tilfredsstiller dagens krav til toalett- og dusjforhold. Det er også her vi har et vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel, og en plass til å ta oppvasken. Det er en avgift for å ta dusj på kr. 10,-, som varer i 6 minutter, kr. 20,- for å bruke vaskemaskinen på et program.

  Lyst på campingplass?

Her er du velkommen til å sette deg på venteliste, men vær klar over at medlemmer av Fellesforbundet i Fredrikstad blir prioritert før andre interesserter.

Meld interesse Se priser