10 gode grunner til å legge ferien til Feriehjemmet Solviken

Lesetid: 4 minutter

Nå har planleggingen av sommeren 2023 og hva vi skal gjøre i ferien begynt. Har du ikke allerede bestemt deg, så har vi 10 gode grunner til å legge ferien til Feriehjemmet Solviken, som ligger i Engelsviken, rett utenfor Fredrikstad.

Disse 10 gode grunnene er satt opp i tilfeldig rekkefølge:

Oversiktsbilde av Engelsviken og havneområdet

Beliggenhet. Feriehjemmet Solviken ligger i Engelsviken, som er en vakker og rolig liten kystlandsby i Østfold. Dette gjør det til et flott sted å tilbringe ferien, og kan også være base for aktiviteter og turer rundt i Fredrikstad og i Østfold.

Flotte strender, svaberg, skog og skogsveier og stier finner du mye av i området.

Fantastisk natur: Engelsviken og området rundt er kjent for sin vakre natur, med strender, klipper og skogområder. Dette gir mange muligheter for turer og aktiviteter i naturen.

Sjøen: Engelsviken ligger rett ved sjøen, og det er mange muligheter for båtliv, fiske og andre vannaktiviteter. Det er også flere badeplasser i området, og Feriehjemmet Solviken har egen badeplass med kiosk på stranden. På stranden er det også en molo, der det foregår alt fra krabbefiske, til stuping og hopping i sjøen, til avslapping.

Kultur: Engelsviken har en rik kulturhistorie, med mange gamle bygninger og historiske steder å besøke. Det er også flere kunstgallerier og håndverksbutikker i nærheten. I Engelsviken arrangerer de også et nytt musikalsk show hver år, om Evert Taube, noe som har 25 års jubileum i 2023.

Aktiviteter: Det er mange aktiviteter å delta i, i området rundt Engelsviken, inkludert golf, sykling, ridning og fotturer. Tar man turen inn til Fredrikstad (ca. 15 minutter unna), vil en oppleve et ytende liv om sommeren, og her er et besøk i Gamlebyen verdt å få med seg. Gratis elvemetro i Fredrikstad, et rikholdig tilbud til små og store. Det går kollektivtrafikk til og fra Fredrikstad Engelsviken hver time.

Mat: Østfold er kjent for sin gode mat, og det er mange gode restauranter og spisesteder i Engelsviken og området rundt. Tar man turen inn til Fredrikstad for en matopplevelse, er det mange gode restauranter som har varierte og spennende menyer for hele familien.

Feriehjemmet Solviken: Feriehjemmet Solviken er et flott sted å bo, med komfortable og velutstyrte hytter og leiligheter. Det er også mange fasiliteter på stedet, inkludert en barnevennlig strand innenfor moloen og flere lekeplasser for barna. I tillegg skjer det en del aktiviteter for barn og voksne gjennom sesongen.

Pris: Prisene på Feriehjemmet Solviken er rimelige, og du får mye for pengene. Du kan også velge mellom ulike typer hytter og leiligheter.

Service: Personalet på Feriehjemmet Solviken er vennlige og hjelpsomme, og de vil gjøre sitt beste for å sørge for at du har et flott opphold.

Kveld på Feriehjemmet Solviken

Avslapping: Engelsviken er et flott sted å slappe av og koble av fra hverdagen. Du kan nyte den vakre naturen og roen i området, og komme tilbake fra ferien din og føle deg oppladet og uthvilt.

Håper dette var gode grunner, som gjør at du vurderer en ferietur til Feriehjemmet Solviken. Vi gleder oss til å se deg og dine her hos oss!