Informasjon til brukerne av plassen!

Lesetid: 2 minutter

Nå som det kun er noen få dager igjen til at Feriehjemmet Solviken stenger for sesongen 2022, er det på sin plass og takke dere alle for denne sesongen, og ønske dere velkommen tilbake neste år.


Vi som drifter plassen er veldig fornøyde med slik det har vært i år, alt har nærmest gått knirkefritt, noe dere som ligger på plassen er den medvirkende årsaken til. Så tusen takk skal dere ha for det gode humøret, den gode stemningen og at dere er så flinke til å ta hensyn til hverandre. Vi gleder oss til å se dere igjen neste år.

Når vi går over i oktober, begynner våre ansatte og hjelpere med arbeidet å rydde opp rundt på plassen, før de begynner arbeidet med å klargjøre plassen for vinteren. Derfor er det viktig at dere alle rydder opp rundt deres vogner før dere avslutter for sesongen. Det som ikke blir ryddet vekk, blir fjernet og kjørt bort til nærmeste gjenvinningsanlegg. Det står klart i plassens regelverk hva som skal være igjen utenfor vogn/helårstelt. På dette punktet håper vi på at dere er flinkere enn i fjor, for da var det kaos rundt en rekke vogner, noe vi ikke kommer til å akseptere i år. Rydd opp etter deg.

Vi hadde også blitt veldig glade om dere tar ut batteriet av brannvarsleren for dere forlater plassen for sesongen. For hver høst og vinter piper det i fra mange vogner, når batteriene har lite strøm igjen, og det er irriterende lyder for de som jobber på plassen. Det er ikke nødvendig med batterier i brannvarsleren, når dere ikke bruker vogna, så ta de ut. På forhånd takk!

Vi ønsker oss ris og ros fra dere, det er slik vi vet hva dere er opptatt av, og hvor vi må bli bedre. Har dere også tips til ting som vi bør gjøre, kjøpe inn eller noen fellesarrangement som dere ønsker på Solviken, send meg noen ord, så får vi se om det er noe som er mulig for oss å ordne.

Går alt etter planen, ser vi for oss at plassen åpner rundt midten av april i 2023, alt avhengig av værgudene. Vi vil mest sannsynlig ikke ha mulighet til å åpne til påske, fordi påsken er helt i begynnelsen av april neste år. Men det vil vi komme nærmere tilbake til, når vi kommer til månedsskiftet mars/april 2023. Så helt til slutt vil vi takke for i år, dere har vært fantastiske. Vil ønske dere en flott og fargerik høst, en fin vinter, og etter det, er det ikke lenge til vi sees igjen.